Ref. 17960 : BIG DATA ENGINEER - ENGINYER BIG DATA SECTOR BANCA

Oferta laboral

Dades de l'empresa
Activitat : Consultoria Recursos Humans, headhunting  
Localització
Municipi : Palma  
Província : Illes Balears  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període publicació: 07/02/2020 - 07/03/2020  
S'ofereix: Penses que el mitjà més potent per a canviar actualment el món és a través del desenvolupament de software? A més, si afegeixes les capacitats de tractament massiu de dades pots resoldre qualsevol problema que et proposis? Doncs continua llegint.

Actualment estem buscant nous companys per a l'equip de Transformació Digital en la nostra entitat. Esperem gent oberta, comunicativa i que vulgui ser part d'un equip amb moltes ganes de fer les coses de la millor manera possible, absorbint el coneixement,
experiència i opinió del grup i aportant d'igual manera a aquest.

Busquem persones curioses, amants de la tecnologia i la programació, amb ganes d'una expansió contínua dels seus coneixements per a resoldre problemes de tota mena, la major part de les vegades buscant-se la vida de manera autònoma.

Com Big Data Engineer hauràs de col·laborar principalment amb científics de dades, analistes i els arquitectes de la plataforma per a, entre altres coses, la millora contínua del cicle DataOps, obsessió per
productivizar i resoldre els desenvolupaments necessaris perquè es possible, amb la creació de desenvolupaments per a esdeveniments en temps real, sistemes experts o serveis analítics en streaming. Depenent de l'envergadura del desenvolupament hauràs de realitzar-lo tu mateix o recolzar-te en col·laboradors externs perquè tirin una mà pel volum d'aquest.

Funcions
- Responsable del cicle DataOps.
- Millora contínua de la plataforma Big Data i el cicle de vida dels casos d'ús, posada en producció i
manteniment.
- Adaptacions i integració dins del cicle de desplegament continu middleware, contribució i propostes sobre millores d'aquest.
- Suport i supervisió, funcional i de qualitat, en la instal·lació d'eines i components ad hoc fets externament.
- Manteniment i evolutius sobre la plataforma Big Data, actualitzacions, correcció d'errors o adaptacions.
- Establiment de mecanismes amb estàndards per a la transmissió de dades, ingestes, estàndard de govern, control, qualitat.
- Suport en el
desenvolupament per a l'explotació per analistes de dades i/o científics de dades.
- Creació de noves capacitats en funció a la necessitat de nous casos d'ús, bé internament i/o gestió de proveïdors externs.

- Experiència d'almenys 3-4 anys en l'execució tècnica, desenvolupament de projectes amb tecnologies Big Data, molt enfocat a la millora del cicle de vida i posada en producció.
- Titulació superior o màster en estudis relacionats amb informàtica, enginyeria o carreres científiques.
- Experiència en
desenvolupament de software en entorns distribuïts Linux, amb arquitectures de microserveis a Java, amb un cicle i eines d'integració contínua amb Docker, Git, pipelines i testing automatitzats.
- Coneixements indispensable: Hadoop, Map Redueix, Spark, Kafka, Spark Streaming, MongoDB i SQLServer
- Coneixements de Scala, Python i R
- Molt valorable el coneixement de Flink, Elasticsearch o bases de dades NOSQL, així l'ús d'un change data capturi
- Valorable bases d'estructuració i modelatge de dades, així
com models d'aprenentatge automàtic.
- Es consideraran molt positivament la certificació de Cloudera
- Obsessió permanent en contribució a la millora del cicle per a desplegament i productivización dels models i casos d'ús.
- Palma, amb disponibilitat per a realitzar viatges de manera puntual a Madrid durant un o diversos dies.
Perfil requerit: Titulació superior o màster en estudis relacionats amb informàtica, enginyeria o carreres científiques.