Ref. 47705 : Reputation Manager Support

Pràctiques per a estudiants universitaris de grau

Dades de l'empresa
Activitat : HOTELES  
Localització
Municipi : Palma  
Província : Illes Balears  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període oferta: 24/07/2017 - 24/10/2017  
Horari : Flexible (De 09:00 a 18:00)  
Retribució : 397.95   mensuals
Nre. de llocs oferts : 1  
Tasques/funcions : - Seguiment dels diferents portals de reputació en línia.
- Gestió i resposta dels comentaris dels clients en els diferents portals en línia en línia amb l'estratègia de comunicació marcada.
- Gestió i seguiment a les crítiques detectades en els diferents portals en línia.
- Generació de reports setmanals amb els resultats dels principals portals online.
 
Observacions :  
Dades del conveni
Nre. d'hores diàries : 5  
Formació que adquirirà el/la becari/ària : - Departament de Màrqueting: com funciona, quina importància té per al desenvolupament de l'empresa? - Coneixement sobre l'impacte que tenen les xarxes socials en el sector empresarial, concretament a l'hoteler. - Coneixement sobre els diferents portals de reputació en línia i aprenentatge en l'ús dels mateixos. - Coneixement sobre l'impacte que poden tenir els portals de reputació online a la gestió de futures reserves hotelera: acció-reacció. - Aprenentatge en la creació i redacció d'informes de departament: anàlisis estadístiques, generació de conclusions, redacció i exposició.  
Forma de seguiment: El seguiment serà gradual en funció del grau d'adaptació i aprenentatge de l'alumne. A priori, a excepció de la primera setmana on l'alumne estarà assegut al costat del tutor assignat pel Departament de Màrqueting, aquest mantindrà reunions cada divendres de la setmana per analitzar el seguiment i aprenentatge de l'alumne. No obstant això, atès que tots dos estaran a la mateixa sala de treball, el tutor estarà disponible per donar resposta a les necessitats que pugui tenir l'alumne així com per valorar el ritme d'aprenentatge d'aquest.  
 
Requisits imprescindibles
 
Dades d'interès
Dades d'interès -Detall-
 
Idiomes
Anglès -Detall-
 
Estudis universitaris de grau
Doble titulació: grau d'administració d'empreses i grau de turisme -Detall- o bé Grau de Turisme -Detall-
 
Requisits valorables
No hi ha cap requisit valorable
 

Per poder optar a aquestes pràctiques per a estudiants és imprescindible estar matriculat/ada a la Universitat de les Illes Balears i tenir el 50% dels crèdits de la carrera aprovats.