Ref. 49900 : CYCLING FRIENDLY

Pràctiques per a estudiants universitaris grau i postgrau

Dades de l'empresa
Activitat : Cicloturisme  
Localització
Municipi : Palma  
Província : Illes Balears  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període oferta: 04/06/2018 - 04/11/2018  
Horari : De 9h a 14h.  
Retribució : 400   mensuals
Nre. de llocs oferts : 2  
Tasques/funcions : Cercam gent apassionada per l'Esport (Especialment el ciclisme) i a les Àrees de màrqueting i amb nocions de turisme.
Les Tasques Principals aniran Lligades a contribuir a Millorar la repercusió de la marca Cycling friendly al Procés d'expansió nacional de l'nostra empresa.
No volem tan Sols persones en pràctiques, sinó que Cercam personal que en un futur Pugui formar part de la nostra empresa.


S'aprecien Molt idiomes (Especialment anglès i alemany) a l'tenyir una pàgina web
en 5 idiomes.
Contactes amb Associacions Hoteleres, hotels, agències i touroperadors ...
 
Observacions :  
Dades del conveni
Nre. d'hores diàries : 5  
Formació que adquirirà el/la becari/ària : - Formació especialitzada en turisme esportiu. - Estratègia empresarial. - Idiomes.  
Forma de seguiment: El tutor inicialment li mostrarà l´estructura de l´empresa orientant a la persona en pràctiques a la tasca ja més concreta del dia a dia. Haurà de conèixer tots els sistemes interns (intranet) així com l´amplia xarxa de contactes i destins Cycling Friendly per a poder coordinar la feina. Visitaran conjuntament en primera instància per a que conegui de primera mà la feina, i tendrà contacte directe al dia a dia amb la responsable de marketing de l´empresa, a banda del tutor.  
 
Requisits imprescindibles
 
Dades d'interès
Dades d'interès -Detall-
 
Estudis universitaris de grau
Grau de Turisme -Detall-
 
Requisits valorables
 
Idiomes
Anglès -Detall-
Alemany -Detall-
 

Per poder optar a aquestes pràctiques per a estudiants és imprescindible estar matriculat/ada a la Universitat de les Illes Balears i tenir el 50% dels crèdits de la carrera aprovats.