Ref. 54076 : Pràctiques banca comercial PCB-Important entitat financera

Pràctiques per a estudiants universitaris grau i postgrau

Dades de l'empresa
Activitat : BANCA  
Localització
Municipi : Petra  
Província : Illes Balears  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període oferta: 15/06/2020 - 04/09/2020  
Horari : 09:00H-15:00H  
Retribució : 600   mensuals
Nre. de llocs oferts : 6  
Tasques/funcions : Quines serien les teves funcions durant les teves pràctiques en Banca Particulars, Banca d'Empreses o Banca Privada?
· Aprendre i conèixer el funcionament de l'oficina en el relacionat a la gestió financera dirigida a particulars, a l'assessorament financer a empreses o a clients de banca privada sobre productes i serveis del banc.
· Donar suport en la gestió i manteniment de patrimonis o de carteres de negoci d'empreses.

· Donar suport en la planificació i execució de
l'activitat comercial aplicant el model de gestió comercial basat en plans d'acció tàctics supervisats pel director del CIF de privats, d'empreses o de banca privada.
· Ajudar en el seguiment de campanyes i en l'elaboració de propostes ajustades a les necessitats dels clients (particulars, empreses, banca privada).

· Conèixer la cartera de productes del banc, els productes en campanya, així com els principals productes de la competència.
· Conèixer el seguiment de l'operativa del client (transaccions,
gestió de cobraments, rebuts, targetes)
 
Observacions :  
Dades del conveni
Nre. d'hores diàries : 6  
Formació que adquirirà el/la becari/ària : T'oferim l'oportunitat de conèixer, durant els mesos d'estiu, el funcionament d'una oficina bancària, en una de les entitats pioneres a establir dinàmiques innovadores de relació amb el client.  
Forma de seguiment: Diària  
 
Requisits imprescindibles
 
Dades d'interès
Dades d'interès -Detall-
 
Estudis universitaris de grau
Grau d'Administració d'Empreses -Detall- o bé Doble titulació: grau d'administració d'empreses i grau de dret -Detall- o bé Doble titulació: grau d'administració d'empreses i grau de turisme -Detall-
 
Requisits valorables
No hi ha cap requisit valorable
 

Per poder optar a aquestes pràctiques per a estudiants és imprescindible estar matriculat/ada a la Universitat de les Illes Balears i tenir el 50% dels crèdits de la carrera aprovats.