Ref. 54184 : JOB DAY UIB 2020 - Riscos per a la prevenció del frau

Oferta laboral

Dades de l'empresa
Activitat : Serveis professionals d'Adutoria i Consultoria.  
Localització
Municipi :  
Província : Barcelona  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període oferta: 02/03/2020 -  
Horari : De dilluns a dijous de 9 a 19h i divendres de 8 a 15h  
Retribució : 23000   mensuals
Nre. de llocs oferts : 10  
Tasques/funcions : L'àrea de Prevenció del Frau i del Crim Financer, actualment format per més de 100 professionals, és la responsable d'acompanyar als clients en l'enfortiment de la seva funció de compliment normatiu en relació a la prevenció i detecció del frau i altres crims financers.

Si ets estudiant d'últim any i posseeixes coneixements en models predictius (arbres de decisió, scoring, clustering, xarxes neuronals, pattern discovery), en anàlisis de dades (Data Mining, Machine Learning) i
en SQL, Phyton, R, Spark, Knime, Eines de BI (Qlik, Tableau) amb un alt nivell d'anglès aquest és el teu lloc! Tant si tens experiència prèvia com si manques d'ella, aquesta és la teva oportunitat d'incorporar-te a una pràctica capdavantera en el món de la prevenció del frau i del crim financer.

Les funcions que podràs realitzar en aquest equip són les següents:

- Duràs a terme tasques de construcció d'arquitectura de dades, així com l'anàlisi dels mateixos utilitzant eines d'intel·ligència de negoci
(BI), explorant dades per a descobrir patrons (Data Mining) i utilitzant models predictius (Predictive Modelling) o aprenentatge automàtic (Machine Learning).
- Realitzaràs funcions de visualització de dades mitjançant quadres de comandament, gràfics, estadístiques i altres elements visuals per a reflectir i presentar les conclusions de les anàlisis de dades.
- Explotaràs el màxim possible el sistema a partir de l'anàlisi de dades i de l'operativa de negoci dels clients, perquè aquest sigui més precís en
la detecció de conductes sospitoses.
- Definiràs i desenvoluparàs aplicacions que ajudin el client a mesurar i gestionar tota la informació que aporten les eines de prevenció de frau i altres crims financers.
- Assessoraràs el client en la definició dels processos que han de seguir durant la recerca de l'activitat sospitosa en la seva companyia.
 
Observacions :  
Dades del contracte
Categoria : Junior (0-3 anys d'experiència)  
Tipus de contracte : Indefinit a temps complet  
 
Requisits imprescindibles
 
Dades d'interès
Dades d'interès -Detall-
 
Estudis universitaris de grau
Grau d'Estadística -Detall- o bé Grau d'Enginyeria Informàtica -Detall- o bé Enginyeria en informàtica -Detall- o bé Grau de Matemàtiques -Detall- o bé Llicenciatura en matemàtiques -Detall- o bé Grau de Física -Detall- o bé Llicenciatura en física -Detall-
 
Requisits valorables
No hi ha cap requisit valorable