Ref. 55486 : Auxiliar administració de finques

Pràctiques per a estudiants universitaris grau i postgrau

Dades de l'empresa
Activitat : Administración de Fincas  
Localització
Municipi : Palma  
Província : Illes Balears  
País : Espanya  
Dades de l'oferta
Període oferta: 01/07/2021 - 30/09/2021  
Horari : 9:00 - 14:00h  
Retribució : 450   mensuals
Nre. de llocs oferts : 1  
Tasques/funcions : Gestió d'una àmplia cartera de comunitats de propietaris en règim de Propietat Horitzontal, donant suport a tasques administratiu-comptables bàsiques i de gestió d'incidències, atenció telefònica i assistència i suport en la realització de Juntes de veïns.  
Observacions : Aquestes pràctiques NO poden ser convalidables per 6ECTS del Grau de Dret  
Dades del conveni
Nre. d'hores diàries : 5  
Formació que adquirirà el/la becari/ària : Competències administratives i comptables com a liquidació de les comunitats, pagament de factures, registrar els cobraments i despeses dels propietaris mitjançant programa informàtic de l'empresa, control de morositat, etc. Habilitats comunicatives per a resoldre incidències via email o telefònicament, registrant-les en programa informàtic per al seu posterior seguiment. Ajudar a donar seguiment dels acords adoptats en Junta.  
Forma de seguiment: El/la alumne/a realitzarà pràctiques conjuntament amb l'administradora en el dia a dia amb una reunió setmanal on es repassaran la consecució de les competències i objectius a adquirir  
 
Requisits imprescindibles
 
Dades d'interès
Dades d'interès -Detall-
 
Idiomes
Anglès -Detall-
 
Estudis universitaris de grau
Grau de Dret -Detall- o bé Doble titulació: grau d'administració d'empreses i grau de dret -Detall- o bé Doble titulació: grau d'administració d'empreses i grau de turisme -Detall-
 
Requisits valorables
 
Altres coneixements
Agent de la propietat immobiliària (api) -Detall-
 

Per poder optar a aquestes pràctiques per a estudiants és imprescindible estar matriculat/ada a la Universitat de les Illes Balears i tenir el 50% dels crèdits de la carrera aprovats.